Onze klanten

Boekhouding gaat uiteraard over zorg, accuraatheid en inleving. Want hoewel we veelal rond de tafel samenzitten om de puntjes op de i van alle cijfers te zetten, kijken en luisteren wij met grote nieuwsgierigheid en aandacht naar uw verhaal en waar we kunnen schrijven we hieraan mee.

Zo ook voor de journalist die als hoofdredacteur het nieuws maakte in loondienst en aarzelde om zelfstandige te worden. De spreekwoordelijke brug vol vragen en vertwijfeling. Wij stippelden een routeplan uit en lezen vandaag met veel genot zijn gevierde columns. We zijn trots op zijn carrièreswitch naar succesvol zelfstandig auteur en beseffen eens temeer dat ons werk er toe doet.

love, toys hobbies, photo

Zo ook voor de kleinzoon die het levensverhaal van zijn grootvader wilde verderzetten in de sterke traditie van familiebedrijven die ons land rijk is. De overdracht,   de oprichting van een nieuwe vennootschapsstructuur en de financiering ervan maar ook de gesprekken over ondernemersgeest en goesting, ook daar schreven we met hart en ziel aan mee.

hands, clapping, dust